Dsb malmø

Tag toget til Malmø – DSB

DSB: Tag toget til Malmø

Har du købt en Øresundsbillet til fx Malmö, kan du selv bestemme, hvor du står af i område A. Står der Kristianstad på din billet, kan du stige af, …

Togrejse til Malmø.

DSB Øresundsbillet | Til dig, der skal rejse til Sydsverige

Tag toget til Sverige og oplev Stockholm, Malmø eller en af de andre skønne, svenske byer. Du vælger destinationen, vi får dig sikkert frem.

Rejser du fra Hovedstadsområdet til Sydsverige er DSB Øresundsbillet perfekt. Læs mere om billetten og hvor du kan købe den.

Tog til Sverige | Oplev Sverige med DSB

Du kan få shopping, museer og byliv i Malmö, universitet og kultur i Lund eller store naturoplevelser for hele familien ved Kullen og i Nationalpark …

Tag toget til Sverige og oplev Stockholm, Malmø eller en af de andre skønne, svenske byer. Du vælger destinationen, vi får dig sikkert frem.

Tag toget mellem hovedstadsområdet og Skåne – DSB

DSB | Tag toget mellem hovedstadsområdet og Skåne

Med toget fra København til Malmø er denne rute 28 km lang og tager i gennemsnit 39 min. med vores partnere som Öresundståg eller SJ.

Overblik over billetter til rejsen over Øresund, når du rejser fra hovedstadsområdet

Tog fra København til Malmø | Billige billetter – Omio

Tog fra København til Malmø | Billige billetter

Jeg har selv været på weekendtur i Malmø flere gange og synes altid, at det … Det syntes jeg dog var ret godt gemt inde på DSB’s side og Rejseplanen var …

Bestil tog fra København til Malmø nemt og fleksibelt. Sammenlign og find det billigste tog fra København til Malmø med Omio!

Hvad koster det at tage toget til Malmø? Se priserne her

Hvad koster det at tage toget til Malmø? Se priserne her | Rejsekris

21. dec. 2022 — Du kan også vælge at køre i tog over Øresundsbroen med DSB Øresund. … På den måde slipper du for at købe en særskilt billet til Malmø C, …

Pendle over Øresund – Bil, færge, tog – Øresunddirekt

DSB Øresund. kører Øresundstogene i Danmark og Sverige. Se mere på dsboresund.dk. SJ. kører lyntogene X2000 på ruten Odense – København – Malmø – Stockholm.

At pendle over Øresund med bil, færge eller tog er hurtigt og nemt. Her får du en kort introduktion til de forskellige muligheder og flere brugbare links.

Med bus og tog til Sverige | Øresundsbroen

Øresundsbron

Her kan du søge og købe din rejse til udlandet · Når din rejse nærmer sig, så husk at tjekke om der skulle være ændringer til din afgang.

Øresundsbron

Find priser og køb – DSB Udland

DSB Udland

Der kan vises priser for rejser mellem DSB-stationer, Arriva stationer, de fleste stationer på lokalbanerne samt til Svendborg med bus fra Nyborg.

Find en pris – Rejseplanen

Find en pris

Keywords: dsb malmø