Gylfi sigurdsson nyheder

De må ikke nævne hans navn: ‘Han var den perfekte dreng’ – BT

De må ikke nævne hans navn: ‘Han var den perfekte dreng’ | BT Fodbold – www.bt.dk

5. dec. 2021 — Er man fra Island, kalder man ham bare Gylfi Sigurdsson – landets største fodboldstjerne og midt i sit livs største skandale.

De kalder ham ’31-årig fodboldspiller fra Everton’. Han er anklaget for noget af det værste, og rygterne svirrer på de sociale medier.

Gylfi Sigurdsson | Tipsbladet.dk

Stjerner anklaget for noget af det værste – siden har der været helt stille | BT Fodbold – www.bt.dk

27. feb. 2022 — Men på Island er reglerne anderledes, og derfor kom det også hurtigt frem, at det var Gylfi Sigurdsson, der i juli 2021 blev anholdt hjemme …

De er store stjerner i deres klubber. På papiret i hvert fald. Men lige nu er der helt stille omkring dem i Everton, Manchester United og Manchester City, der bare venter.

Gylfi Sigurdsson – Bold

Gylfi Sigurdsson | Tipsbladet.dk

Få dit daglige skud fodboldnyheder på mail. Hver dag lige til frokostpausen. Tilmeld nyhedsbrev. Følg os. Vær med hvor og når det sker og deltag …

Bayern München-profil kan ende seks måneder bag tremmer

Gylfi Sigurdsson | bold.dk

Fodbold nyheder, livescore, resultater og tabeller – bold.dk har alt til fans af fodbold, som vil være opdateret på det seneste nye inden for fodboldens …

Fodbold nyheder, livescore, resultater og tabeller – bold.dk har alt til fans af fodbold, som vil være opdateret på det seneste nye inden for fodboldens verden.

Gylfi Sigurdsson: Presset er på England – PLBOLD.DK

Hoffenheim har udlejet islandske Gylfi Sigurdsson til Swansea for resten af sæsonen. Samtidigt henter tyskerne en 20-årig konkurrent til Jannik Vestergaard.

Gylfi Sigurdsson (Sigurdsson G.) – Spillerprofil – Flashscore.dk

FC Fængsel opruster: Bayern München-profil kan ende seks måneder bag tremmer

14. okt. 2021 — Evertons Gylfi Sigurdsson, Benjamin Mendy fra Manchester City og en unavngiven Brighton-spiller har alle været sigtet og/eller dømt bare …

Bayern Münchens Lucas Hernandez står til seks måneders fængsel efter overtrædelse af et politihold.

Ubærlig tragedie: Stjernes 11-årige svoger skyder sig selv

Gylfi Sigurdsson: Presset er på England | PLBOLD.DK

Gylfi Sigurdsson tror på, at alle neutrale seere holder med Island, når de mandag aften møder England i ottendedelsfinalen ved EM.

Årets skyggesider af sporten 2021 – Ekstra Bladet

Gylfi Sigurdsson (Sigurdsson G.) – Spillerprofil – Flashscore.dk

Se spillerprofil for Gylfi Sigurdsson (Sigurdsson G.) på Flashscore.dk. Karriere statistikker (optrædener, mål, kort) og transferhistorik.

Ubærlig tragedie: Stjernes 11-årige svoger skyder sig selv | SE og HØR

24. sep. 2020 — Premier League”-stjernen Gylfi Sigurdssons svoger har mistet livet, … herunder Gylfi Sigurdsson kone – skrevet mindeord til deres bror.

”Premier League”-stjernen Gylfi Sigurdssons svoger har mistet livet, efter han ved en fejl skød sig selv

Årets skyggesider af sporten 2021 – Ekstra Bladet

30. dec. 2021 — Premier League-spillerne Benjamin Mendy, Gylfi Sigurdsson og Yves Bissouma er alle tre kommet i klemmen … Hvilke nyheder skal vi vise her?

Keywords: gylfi sigurdsson nyheder