Philips eltandbørste tilbud

Philips Eltandbørster & Irrigatorer hos PriceRunner »

Køb din Philips eltandbørste hos Skousen.dk. Vi har et stort udvalg af Philips eltandbørster til faste lave priser og med hurtig levering. Klik ind!

Philips Eltandbørster & Irrigatorer hos PriceRunner ✓ SPAR penge ved at sammenligne priser på 74 populære modeller!

Philips eltandbørste hos Skousen

Nyhed! 4 børsteindstillinger. Vælg og tilpas tandbørsten til dine behov. Philips Sonicare DiamondClean elektrisk tandbørste børstesynkronisering-ikon …

Køb din Philips eltandbørste hos Skousen.dk. Vi har et stort udvalg af Philips eltandbørster til faste lave priser og med hurtig levering. Klik ind!

Philips Sonicare Eltandbørster – MundFrisk.dk

Stort udvalg af Philips Eltandbørste til billige priser. … Tandpleje, Sonicare Prestige 9900 – El-tandbørste, Phillips, Sælger Phillips Sonicare 9900 …

Philips | Bl.a. Philips Eltandbørste & Børstehoveder – 2SMILE

Philips | Bl.a. Philips Eltandbørste & Børstehoveder | 2SMILE

Vi sammenligner priser, så du altid kan finde Philips elektrisk tandbørste billigt og godt, uanset hvad dine behov er. Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 …

Philips udvikler og producerer også fremragende el-tandbørster med tilhørende udvalg af børstehoveder. Philips´s børstehoved arbejder med den patenterede soniske teknologi – dvs. at børstehovedet arbejder med en fejende bevægelse. Den fejende bevægelse op og ned af tanden, mellem tænderne og på tandkødet presser tandpastaen og spyt mellem tænderne. Den soniske teknologi med 31.000 børstebevægelser i minuttet både er effektiv mod huller og giver et sundere tandkød. Prøv en Philips el-tandbørste og oplev det fantastiske resultat. Skulle det mod forventning ikke være tilfældet, tilbydes 60 dages pengene tilbage garanti. 2SMILE tilbyder samtlige Philips modeller – både el-tandbørster og børstehoveder.El-tandbørsten fra Philips hjælper med ikke at børste for voldsomt, men såfremt det skulle ske stoppes bevægelserne, hastigheden på de fejende bevægelser nedsættes og der gives en visuel advarsel. En timer i tandbørsten sikrer at de foreskrevne 2 minutters tandbørstning gennemføres. Som noget helt nyt kan el-tandbørsten kobles til mobiltelefonen via blutooth. Installeres Philips app på viser mobiltelefonen for brugeren hvor der børste i munden og herved sikres at alle områder børste nok. Det anbefales at skifte børstehoved hver 3. måned. Vælg børstehoved til el-tandbørsten med omhu. Er tænderne følsomme eller opleves isninger i tænderne eller er det i øvrigt behov for en nænsom børstning bør Sensitive børstehovedet vælges. Den dybeste tandbørstning og 4 gange større overfalde kontakt fås ved at anvende Adaptive Clean. Vælg BEHOV på 2SMILE siden og find det helt rigtige Philips børstehoved der passer til dine behov og præferencer eller spørg din tandlæge eller tandplejer om råd til hvilket børstehoved der passer bedst. Som et alternativ til tradition tandtråd har Philips udviklet Airfloss. Under højt tryk pustes vand mellem tænderne. Airfloss kan med fordel anvendes hvis det er vanskeligt at bruge traditionel tandtråd – eksempelvis der bruges bøjler ved tandregulering.Køb online hos 2SMILEPå vores side finder du Danmarks største sortiment af tandplejeprodukter – også fra Philips. Vi samarbejder med tandlæger og tandplejere med det formål at højne tandsundheden. Samarbejdet betyder at vi vægter højt, at tandlægens eller tandplejerens anbefalinger omkring valg af produkter og forebyggelse følges, således at den bedst mulige tand- og mundsundhed opnås.

Sammenlign vores Elektriske tandbørster – Philips.dk

Sammenlign vores Elektriske tandbørster | Philips

Udforsk Philips elektriske tandbørster. Find ud af, hvorfor disse passer til dine behov. Sammenlign, læs anmeldelser, og bestil online.

DiamondClean 9000 – Philips hidtil bedste elektriske tandbørste

DiamondClean 9000 – Philips hidtil bedste elektriske tandbørste | Elgiganten

Philips DiamondClean 9000 leverer overlegen plakfjerning og design – op til to ugers batterilevetid med det innovative opladningsglas og USB-rejsetaske. Læs mere her!

Find Philips Eltandbørste på DBA – køb og salg af nyt og brugt

Billig Philips elektrisk tandbørste – Elektrisktandborste.dk

Her finder du et komplet sortiment af billig Philips elektrisk tandbørste fra forskellige butikker på nettet. Brug filtre som specifikke mærker, eller søgefunktionen til at sortere gennem de mange muligheder og find den butik, hvor du sparer mest på dine køb. Vi sammenligner priser, så du altid kan finde Philips elektrisk tandbørste billigt og godt, uanset hvad dine behov er.

Philips eltandbørste tilbud hos Bilka – Tilbudsaviser Online

Philips eltandbørste tilbud hos Bilka

Nuværende Philips eltandbørste tilbud fra Bilka tilbudsavis. Tjek de seneste Philips eltandbørste tilbud og nyd de billigste Philips eltandbørste tilbud til de bedste priser.

Keywords: philips eltandbørste tilbud