Restaurant marv

Marv & Ben

Marv & Ben, København: Se 971 objektive anmeldelser af Marv & Ben, som har fået 5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 13 af 2.739 restauranter i …

Restaurant Marv i Odense lukker – vil fortsætte Takeaway

29. jun. 2022 — Få den seneste information om Restaurant Marv ApS. Se regnskaber, erhvervsnyheder, kontaktinfo, bestyrelse, direktion, ejere mm. om alle …

Restaurant Marv i Vestergade er blevet begæret konkurs, og ejeren bekræfter, at selve restauranten nu lukker. Det har været et turbulent år for indehaver Axel Jørgensen som dels sendte sit regnskab for sent ind og fik ændret selskabets status til “under tvangsopløsning”, dels har der været en sag med fagforeningen 3F Odense GOPS.

Restaurant MARV | Odense – Facebook

Så læg vejen forbi Snaregade, hvor du finder restaurant Marv & Ben. Her serverer de nordisk gastronomi på en bund af kvalitetsråvarer fra lokale små …

Restaurant MARV, Odense – Restaurantanmeldelser

Restaurant MARV, Odense – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurant MARV, Odense: Se 34 objektive anmeldelser af Restaurant MARV, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 140 af 320 restauranter i Odense.

Marv & Ben, København – Restaurantanmeldelser

Marv & Ben, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Marv & Ben, København: Se 971 objektive anmeldelser af Marv & Ben, som har fået 5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 13 af 2.738 restauranter i København.

Ejer af Restaurant Marv under angreb efter konkurs

Karantæne truer: Ejer af Restaurant Marv under angreb efter konkurs | fyens.dk

Ejeren og direktøren for det nu konkursramte Restaurant Marv i Odense anklages for groft uforsvarlig forretningsførelse og indstilles til såkaldt konkurskarantæne i tre år. Senest er selskabet bag Marv Kassen også gået konkurs.

Nyt spisested: Restaurant Marv henter inspiration fra hele …

Nyt spisested: Restaurant Marv henter inspiration fra hele verden | ugeavisen.dk

Restaurant Marv vil lave lækker mad med inspiration fra alle verdenshjørner, for indehaveren Axel Jørgensen, er det vigtigste at maden skal være smagfuld og lavet af gode råvarer.

Restaurant Marv ApS – Odense C – Lasso.dk

Restaurant Marv ApS – Odense C – ‘Regnskaber, roller og erhvervsnyheder

Få den seneste information om Restaurant Marv ApS. Se regnskaber, erhvervsnyheder, kontaktinfo, bestyrelse, direktion, ejere mm. om alle danske virksomheder, her på Lasso.dk.

Marv & Ben – Anmeldelser – City – Bib Gourmand – Bestil bord

Marv & Ben | Bib gourmand restaurant – VisitCopenhagen

Marv & Ben | Bib gourmand restaurant | VisitCopenhagen

I den smalle, brolagte Snaregade, der løber som den gjorde i 1500-tallet, ligger Bib Gourmand-restauranten Marv & Ben.

Keywords: restaurant marv, restaurant marv og ben, marv restaurant